
Pyttipannu ranskalaisittain
Illallinen
Pääruoka
Ylellinen pyttipannu ranskalaisittain sisältää mureita lihanpaloja, paistettuja perunoita ja sipulia. Pyttipannuun voit käyttää vaikka eiliseltä jäänyttä lihaa.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Jos sinulla on keitettyjä perunoita aloita paistamalla sipulit, sitten vasta perunat. Jatka sen jälkeen reseptin kuvauksen mukaisesti.
Ainekset
4 annosta
Keltasipulia | 2 |
---|---|
Perunoita | 600 g |
2 rkl | |
Paistettua tai keitettyä lihaa, esim. paahtopaistia, suolattua häränrintaa, kinkkua | 400 g |
Punaviinietikkaa | 1 rkl |
Worcestershirekastiketta | 1 tl |
Suolaa | 1 tl |
Karkeaksi rouhittua mustapippuria | ½ tl |
Hienonnettua tuoretta persiljaa | ½ dl |
Kommentit