Puolukkapiiras

Puolukkapiiras

Jälkiruoka
(0)
Kommentit
Raikas puolukkapiiras on syksyn sesonkiherkku. Tässä puolukkapiiraassa maistuu myös herkullinen vaniljarahka. Kokeile helppoa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/puolukkapiiras/

Tee näin:

  • Tämän ohjeen puolukkapiiras valmistuu noin 30 x 40 cm kokoisessa vuoassa.
  • Laita ensiksi uuni lämpenemään 200-asteeseen.
  • Tee taikina. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sula voi.
  • Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Kaada kuiva-aineet muna-sokerivaahdon joukkoon ja sekoita taikinaksi.
  • Lisää taikinan joukkoon 3 dl puolukoita ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
  • Paista puolukkapiiras uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  • Ota puolukkapiiras uunista ja anna jäähtyä.
  • Levitä vaniljarahka puolukkapiiraan päälle.
  • Koristele valmis puolukkapiiras tuoreilla kokonaisilla puolukoilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

20 kpl
Puolukoita
5 dl
Kananmunia
3
Ruokosokeria
2½ dl
1 dl
Vehnäjauhoja
3 dl
Leivinjauhetta
1½ tl
Kardemummaa
2 tl
250 g

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet