
Puolukkakääretorttu
Jälkiruoka
Raikas puolukkakääretorttu saa makunsa puolukoista, marengista ja valkosuklaasta. Puolukkakääretorttu sopii mm. jälkiruoaksi. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Reseptin tekijä
Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!
Ainekset
15 kpl
Marenki
Munanvalkuaista | 2 |
---|---|
Sokeria | 1½ dl |
Taikina
Kananmunat | 3 |
---|---|
Kananmunan keltuaisia | 2 |
Sokeria | 1 dl |
Vehnäjauhoa | ¾ dl |
Perunajauhoja | ¾ dl |
Leivinjauhetta | ¾ tl |
Täyte
Valkosuklaa | 200 g |
---|---|
Öljyä | 1 rkl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Perinteinen Vaniljajogurtti 150 g | 300 g |
Pakastepuolukoita | 2½ dl |
Kommentit