
Punajuuripasta & Apetina -vaahto
1 tunti
Illallinen
Pääruoka
Punajuuripasta ja Apetina -vaahto yhdistävät punajuuret, timjamin, valkosipulin ja kermaisuutta tuovan parmesaanin sekä Arla Lempi Crème fraichen maukkaasti.

Tee näin:
Apetina -vaahto
Punajuuripasta
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Keskikokoista punajuurta puhdistettuna ja halkaistuna kuuteen eri osaan | 5- 6 |
---|---|
Oliiviöljyä (osan öljystä voit ottaa Apetina-purkista) | 1 dl |
Timjamia | 5- 6 oksaa |
Valkosipulinkynttä | 3 |
Tummaa balsamicoa | 3 rkl |
Raastettua parmesaania ja halutessa ripoteltuna valmiin pastan päälle | 2 dl |
Kana- tai kasvisfondia | 2 dl |
1 dl | |
Sokeria | 1 tl |
Pastaa esim. spagettia | n. 400 - 500 g |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
Timjamia koristeluun |
Apetina-vaahto
2 dl | |
Apetina® Kuutioita öljyssä öljyssä | 275 g |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit