Pulled beef

Pulled beef

1 tunti Illallinen Pääruoka Klassikko
(0)
Kommentit
Pulled beef - eli herkullinen, valurautapadassa pitkään kypsennetty nyhtöliha. Tarjoile klassisen coleslaw-salaatin ja halukkaille hieman ylimääräistä chilikastiketta kylkeen.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pulled-beef/

Tee näin:

Pulled beef
  • Aseta uuni 150 °C:een. Laita liha valurautaiseen vuokaan.
  • Kuori sipuli ja leikkaa se viipaleiksi.
  • Sekoita ketsuppi, chipotle-tahna, tomusokeri, juustokumina ja sitruunamehu ja levitä se lihan päälle. Aseta sipuli ja valkosipuli lihan ympärille.
  • Peitä vuoka kannella ja kypsennä uunin keskitasolla noin neljä tuntia.
  • Revi liha haarukalla ja sekoita vuoan sisältö huolellisesti sekaisin.
  • Tarjoile bulled beef esimerkiksi coleslaw-salaatin ja tomaattien kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Pulled beef Q&A

Miten pulled beef revitään?
Mikä naudanlihapala on paras pulled beefin valmistamiseen?
Miten estää pulled beefiä kuivumasta?
Kannattaako pulled beef -liha repiä kylmänä vai kuumana?

Ainekset

6 annosta
Pulled beef
Naudanpaistia
1 kg
Sipuli
1
Valkosipulinkynsiä
4
Ketsuppia
1 dl
Chipotle-tahnaa
1 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Jeeraa
1 rkl
Sitruuna (mehu)
1
Suolaa
1½ tl
Mustapippuria
2 ripausta

Takuuvarma resepti murean pulled beefin valmistamiseen

Pienellä suunnittelulla ja oikealla lihapalalla voit valmistaa mehukasta ja mureaa pulled beefiä kotona. Tämä helppo resepti on täynnä makua!

Tarjoiluideat

Pulled beef on katuruokailijoiden suosikki. Mehukkaat, maukkaat suikaleet voidaan kääriä burritoksi tai käyttää tacojen tai höyrytettyjen bao-sämpylöiden täytteenä. Pikkelöidyt sipulit, coleslaw, smetana ja rapea salaatti sopivat erinomaisesti yhteen pulled beefin kanssa. Voit myös tarjoilla naudanlihaa pääruokana riisin, salaatin ja tuoreen korianterin kera. Tai nauti yksinkertaisesti pulled beef pehmeän valkoisen leivän päällä coleslaw'n kera.

Miten pulled beef kannattaa säilyttää?

Ylijäänyt pulled beef on helppo säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa. Laita naudanliha sopivaan astiaan ja varmista, että se sisältää mahdollisimman paljon paistolientä, jotta liha pysyy kosteana. Liha säilyy jääkaapissa 3-4 päivää tai pakastimessa jopa kolme kuukautta. Sulata yön yli jääkaapissa ennen lämmittämistä mikroaaltouunissa tai uunissa.

Kommentit