Possupata joulumaustein

Possupata joulumaustein

Illallinen Pääruoka
(2)
Kommentit
Talvi on ruokaisten ja lämmittävien pataruokien aikaa. Tämä herkullinen possupata luo joulun tuoksua ja tuntua kotiin.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/possupata-joulumaustein/

Tee näin:

  • Leikkaa liha paksuiksi viipaleiksi. Pese ja viipaloi purjo. Mausta lihaviipaleet suolalla ja pippurilla. Kuumenna voi pannulla ja ruskista lihapalat. Ota lihapalat pois ja paista purjo pannulla. Kuumenna isossa paistokasarissa kerma ja lisää kaikki mausteet sekä rusinat. Lisää pannulle myös lihapalat ja purjo. Anna kiehua muutama minuutti. Tarjoa perunoiden ja chutneyn kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Porsaan sisäfilee
600 g
Rusinoita
½ dl
Purjo
1
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta
½ tl
2 rkl
Kuohukermaa
2 dl
Konjakkia
2 rkl
Vasikkafondia
2 rkl
Inkivääriä
1 tl
Kanelia
1 tl
Suolatonta soijakastiketta
1 tl

Kommentit