Poronkäristys

Poronkäristys

Illallinen Pääruoka
(7)
Kommentit
Poronkäristys on suomalainen perinneruoka, joka on lähtöisin Lapista. Maistuu herkulliselta perunamuusin ja puolukkahillon kera!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/poronkaristys/

Tee näin:

  • Paista liha ja sipuli rasvassa pannulla. Lisää kerma ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Lisää lopuksi hyytelö ja sekoita. Tarkista maku. Lisää halutessasi mustapippurirouhetta tai huhmaressa murskattua timjamia tai katajanmarjaa. Ripota päälle persiljasilppua. Tarjoa poronkäristys perunamuusin ja puolukkasurvoksen kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Pakastettua poronkäristyslihaa, à 240 g
2 pkt
Sipuli hienonnettuna
1
2 rkl
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2 dl
Vettä
2 dl
Lihaliemikuutio
1
Viinimarjahyytelöä tai -mehua
2 rkl
Persiljaa hienonnettuna
2 rkl

Kommentit