&format=jpg)
Porkkanakakku-kääretorttu
1 tunti
Jälkiruoka
Porkkanakakku-kääretorttu on upea fuusiokakku! Kääri seuraavalla kerralla porkkanakakku rullalle ja hurmaa vieraasi. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Porkkanakakkupohja
Kääretorttutäyte
Porkkakakku-kääretortun kokoaminen
Arvioi resepti
Vinkki
Voit valmistaa porkkanakakkupohjan valmiiksi jo edeltävänä päivänä. Porkkanakakku-kääretorttu on helpompi paloitella, kun se on jäähtynyt hieman.
Ainekset
8 kpl
Porkkanakakkupohja
Kananmunat | 3 |
---|---|
Fariinisokeria | 150 g |
Vehnäjauhoa | 1 dl |
Perunajauhoja | 1 dl |
Kanelia | 2 tl |
Kardemummaa | 1 tl |
Leivinjauhe | ½ tl |
Suolaa | ¼ tl |
Raastettuja porkkanaa (n. 150 g) | 2 |
Hienonnettuja saksanpähkinöitä | 50 g |
Sokeria |
---|
Kääretorttutäyte
400 g | |
Tomusokeri | 100 g |
Hienonnettua sitruunankuorta | 1 rkl |
Koristelu
Tuoretta sitruunamelissaa | |
---|---|
Saksanpähkinöitä |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit