Pizzapaahtoleipä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat hyödyntää ylijäämäleipääsi. Itse asiassa yhden päivän vanha leipä on suositeltavaa, sillä se muuttuu uunissa vielä rapeammaksi ja imee täytteiden maut paremmin.
Muista pitää silmällä uunia. Pizzapaahtoleipä kypsyy suhteellisen nopeasti, joten ota se uunista, kun juusto on sulanut ja leipä on kullanruskea.
Anna pizzapaahtoleivän jäähtyä minuutti ennen tarjoilua, jotta ainekset asettuvat kunnolla, mikä tekee siitä helpomman käsitellä. Sen pitäisi olla vain minuutti tai kaksi – et halua sen jäähtyvän ennen syömistä.
Tomaattikastiketta
|
2 rkl |
---|---|
Viipaletta leipää
|
2 |
Viipaletta kovaa tai puolikovaa Arla® Hillitön Gouda -juustoa
|
4 |
Kuivattua oreganoa
|
1 rkl |
Tuoretta basilikaa
|
---|