Pitakebab

Pitakebab

45 minuuttia Herkut Illallinen Pääruoka
(2)
Kommentit
Herkullinen kotitekoinen pitakebab valmistuu helposti tällä reseptillä. Tämä pitakebab sisältää juuri ne oikeat maut. Kokeile reseptiä ja ihastu!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pitakebab/

Tee näin:

Pitakebab valmistuu näin:
Valkosipulikastike
  • Murskaa valkosipulinkynsi ja sekoita se jogurtin ja maidon kanssa. Mausta suolalla ja säilytä kylmässä.
Tomaattikastike
  • Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita voissa, kunnes ne ovat pehmentyneet.
  • Kaada pannulle tomaattimurska ja hauduta noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita sivuun odottamaan.
Kebab
  • Mausta liha kebabmausteella ja suolalla. Paista öljyssä pannulla 3-4 minuuttia. Jos käytät lehtipihviä, paista vain 1 minuutti per puoli. Anna lihan jäähtyä hetki ja viipaloi ohuiksi siivuiksi. Pane siivut takaisin pannulle ja sekoita tomaattikastikkeen kanssa.
Kokoa pitakebab
  • Viipaloi kurkku, sipuli ja tomaatit. Revi salaatti pienemmiksi paloiksi.
  • Täytä pitakebab jäävuorisalaatilla, valkosipulikastikkeella, lihalla ja kasviksilla.
  • Viimeistele pitakebab kokonaisella vihreällä säilyke pepperoni-paprikalla.
  • Tarjoile pitakebab sellaisenaan tai esimerkiksi ranskalaisten perunoiden kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Leivo pitaleivät itse tällä helpolla reseptillä! Voit myös kokeilla rukiisia pitaleipiä.

Ainekset

4 annosta
Valkosipulikastike
Turkkilaista jogurttia
2 dl
Valkosipulinkynsi
1
2 rkl
Suolaa
Tomaattikastike
Punasipuli
½
Valkosipulinkynsi
1
Inkivääriä
1 rkl
Tomaattimurskaa
½ prk
Suolaa ja mustapippuria
Kebab
Välikyljystä tai lehtipihviä tai sianniskaa
500 g
Kebab-maustetta
2 rkl
Suolaa
1 tl
Rypsiöljyä
2 rkl
Lisukkeet
Kurkku
1
Punasipuli
½
Tomaattia
2
Jäävuorisalaattia
1 kerä
Pitaleipiä
4
Vihreitä säilyke pepperoni-paprikoita

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet