Aloita valmistamaan piparkakkurahkakakku tekemällä kakkupohja. Aja kaikki ainekset monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Laita leivinpaperi vuoan pohjalle (irtopohjavuoka halkaisija noin 24 cm Ø). Painele keksitaikina vuokaan niin, että pohja nousee 1 cm reunaa ylös ja laita jääkaappiin odottamaan.
Täyte
Liota liivatteet kylmässä vedessä.
Vatkaa kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi ja lisää sitten joukkoon rahka.
Sulata liotetut liivatelehdet kiehautettuun veteen. Lisää sulatetut liivatteet nopeasti täytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa, kunnes seos on tasaista. Täyte kestää kyllä vatkaamisen eikä erotu.
Lisää täyte vuokaan ja tasoita lastalla tasaisiksi.
Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mieluiten yön yli.