Piparkakkujäädyke valkosuklaalla

Piparkakkujäädyke valkosuklaalla

Jälkiruoka
(4)
Kommentit
Jäädykkeessä yhdistyvät makeat piparkakut ja kirpakat puolukat.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/piparkakkujaadyke-valkosuklaalla/

Tee näin:

  • Laita valkosuklaa aluksi jääkaappiin, jotta sitä on myöhemmin helpompi käsitellä. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon maitorahka, sokeri ja vanilliinisokeri. Murskaa piparkakut esimerkiksi veitsellä. Joukkoon saa jäädä muutama hieman ruouhevampi pala. Pilko myös valkosuklaa pieniksi paloiksi. Sekoita piparimurut ja valkosuklaa rahkaseoksen joukkoon. Annostele se tilavuudeltaan noin litran kokoiseen astiaan. Anna jähmettyä pakastimessa yön yli. Siirrä jäädyke pakastimesta hetkeksi lämpimään vesihauteeseen tiskialtaaseen, jotta jäädyke irtoaa kulhosta. Varo, ettei jäädykkeen joukkoon pääse vettä. Koristele kumottu jäädyke piparkakkumuruilla, valkosuklaarouheella ja puolukoilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija.

Ainekset

5 annosta
Kuohukermaa
2 dl
Sokeria
½ dl
Vaniljasokeria
1 tl
Maitorahkaa
250 g
Piparkakkua
Valkosuklaa
50 g
Koristeluun
Piparkakkua
Valkosuklaa
Puolukoita

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet