Piparkakku trifle

Piparkakku trifle

Jälkiruoka Naposteltavaa
(76)
Kommentit
Piparkakku trifle on täydellinen yhdistelmä päärynöitä, piparkakkurahkaa, keksejä ja Castello sinihomejuustoa. Tämä trifle yhdistää joulun maut herkullisella tavalla.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/piparkakku-trifle/

Tee näin:

  • Valmista ensin päärynähilloke. Leikkaa kuoritut päärynät noin 2 cm kuutioiksi.
  • Laita päärynäkuutiot kattilaan sokerin ja mausteiden kanssa.
  • Lisää ½ dl vettä ja keitä seosta noin 15–20 minuuttia, kunnes sokeriliemi muuttuu siirappimaiseksi ja päärynät ovat pehmenneet. Anna jäähtyä.
  • Murskaa keksit karkeaksi rouheeksi.
  • Kasaa triflet kokoamalla keksimurskaa, piparkakkurahkaa ja päärynähilloketta kerroksittain annosmaljoihin.
  • Murusta sinihomejuustoa annosten pinnalle ja viimeistele rosmariinilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Päärynähilloke
Isoa päärynä
2
Sokeria
1 dl
Aitoa vaniljasokeria
1 tl
Tähtianista
2
Kanelitanko
1
Rosmariinin oksa
1
Vettä
½ dl
Bastogne-keksiä tai pipareita
8- 10
Arla Ihana Piparkakkurahkaa
2 prk
Castello® Crumbly Blue sinihomejuustoa
pieni pala n. 40 g
Koristeluun
Rosmariinin oksa
1

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet