Pinaattiletut

Pinaattiletut

30 minuuttia Illallinen Pääruoka Iltapala
(27)
Kommentit
Pinaattiletut on perinteinen arkiruoka koko perheen makuun. Tarjoile terveelliset pinaattiletut raejuuston, avokadon ja salaatin kanssa.
https://www.arla.fi/reseptit/pinaattiletut/

Tee näin:

Pinaattiletut
  • Aloita valmistamaan pinaattiletut tekemällä taikina. Sekoita ensin maito, jauhot ja suola tehosekoittimessa. Lisää sitten pinaatti ja sekoita tasaiseksi, vihreäksi lettutaikinaksi.
  • Pinaattiletut ovat parhaita lisukkeiden kanssa tarjottuna, joten valmista seuraavaksi lettujen lisukkeet. Silppua punakaali hienoksi ja pilko persilja. Sekoita punakaali, persilja, öljy ja etikka keskenään. Mausta ripauksella suolaa. Poista avokadon kivi. Kuori ja leikkaa avokado viipaleiksi.
  • Kuumenna voi paistinpannulla ja paista pinaattiletut pienessä määrässä voita. Tarjoile pinaattiletut raejuuston ja kasvisten kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tee samalla kertaa jälkiruuaksi lettuja hillon kanssa syötäväksi! Lähes samoista aineksista syntyy myös lettutaikina.

Ainekset

4 annosta
Lettutaikina
Täysmaitoa
6 dl
Vehnäjauhoja
3 dl
Kananmunia
3
Suolaa
1 tl
Tuoretta pinaattia
100 g
½ dl
Lisukkeet
Raejuustoa
250 g
Punakaalia
50 g
Tuoretta persiljaa
1 ruukku
Oliiviöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
½ rkl
Suolaa
Avokado
1

Kommentit