&format=jpg)
Pikkelöity punasipuli
15 minuuttia
Lisuke
Pikkelöity punasipuli on maukas lisuke grilliruoan kanssa. Se toimii myös bageleiden täytteiden tai salaatin mukana. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Pikkelöity punasipuli
Arvioi resepti
Vinkki
Voit jättää sitruunamehun pois reseptistä, mutta sitrushedelmien mehu antaa punasipulille sen vaaleanpunaisen värin (kestää noin 1 vuorokausi ennen kuin punasipuli saavuttaa kuvan värin). Sitruunamehu voidaan korvata appelsiini-, klementiini-, lime- tai greippimehulla. Pikkelöity punasipuli säilyy jääkaapissa peitettynä noin 2 viikkoa.
Vinkki
Tee pikkelöidystä punasipulista jouluversio lisäämällä marinadiin kokonaisia mustapippureita ja neilikoita, kardemummansiemeniä ja tähtianista.
Ainekset
4 annosta
Pikkelöity punasipuli
Sokeria (n. 1 dl) | 85 g |
---|---|
Etikkaa | 1 dl |
Punasipulia (n. 150 g) | 2 |
Tuorepuristettua sitruunamehua | 1 rkl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit