Pikkelöidyt kasvikset

Pikkelöidyt kasvikset

30 minuuttia Alkupalat Lisuke
(2)
Kommentit
Pikkelöimällä kasvikset huolehdit siitä, että satokauden kasvikset kestävät pitkään. Pikkelöidyt kasvikset sopivat alkupalaksi tai lisukkeeksi. Kokeile!
https://www.arla.fi/reseptit/pikkeloidyt-kasvikset/

Tee näin:

Pikkelöidyt kasvikset
  • Aloita pikkelöidyt kasvikset käsittelemällä ensin kasvikset. Puhdista ja pilko kasvikset pienemmiksi paloiksi ja keitä niitä sitten suolavedessä noin 1 minuutin ajan.
  • Laita kasvikset isoon lasipurkkiin yhdessä laakerinlehtien kanssa.
  • Kiehauta marinadin ainekset kattilassa ja kaada kasvisten päälle. Sulje lasipurkki tiiviisti ja anna kasvisten marinoitua vähintään yhden päivän ajan, mutta kuitenkin mieluiten viikon ajan.
  • Tarjoile pikkelöidyt kasvikset alkupalana tai lisukkeena liha-, kala- tai kanaruoalle.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

1 annos
Pikkelöidyt kasvikset
Erilaisia vihanneksia kukkakaalia, porkkanoita, papuja
500 g
Laakerinlehti
2
Marinadi
Etikkaa 12 %
1 dl
Sokeria
2 dl
Vettä
3 dl
Mustapippuria
6
Fenkolinsiemen
½ tl
Sinapinsiemen
1 tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet