Piimärieskat

Piimärieskat

Brunssi Välipala Aamupala
(25)
Kommentit
Piimärieskat ovat maistuvia leipiä, jotka voit tarjoilla lisukkeiden kera tai keiton kumppanina. Piimärieskat valmistuvat nopeasti. Tutustu Arlan piimärieskareseptiin!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/piimarieskat/

Tee näin:

  • Aloita valmitamaan piimärisekat sekoittamalla kuivat aineet keskenään. Lisää loput ainekset kuiva-aineiden sekaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi ja anna levätä 30 minuuttia. Taikinan on tarkoitus olla tässä vaiheessa todella löysää. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja nosta pienellä kauhalla taikinapalloja pellille. Painele piimärieskat hyvin jauhotetuin sormin litteiksi ja pistele haaru­kalla niihin reikiä. Paista esilämmitetyssä uunissa 220°C asteessa noin 8 minuuttia, kunnes piimärieskat ovat kauniin ruskeita. Jos et jaksa syödä kaikkia piimärieskoja kerralla, osan voit pakastaa seuraavaa kertaa varten.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

20 palaa
Ainekset
Arla® AB -piimää 2,5%
5 dl
Vettä
3 dl
Kaurahiutale
2 dl
Kananmunia
3
100 g
Vehnäjauhoja
12 dl
Leivinjauhetta
3 tl
Suolaa
3 tl
Kuivattua rosmariinia
1 tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet