
Pienet lohipiirakat
Brunssi
Alkuruoka
Iltapala
Välipala
Pienet lohipiirakat ovat omiaan seisovassa pöydässä tarjoiltavaksi. Ne sopivat myös erinomaisesti alkuruoakana tai iltapalana tarjottavaksi.

Tee näin:
Pienet lohipiirakat
Arvioi resepti
Ainekset
Reseptistä valmistuu 6 annosta
Piirakkataikina
Vehnäjauhoja | 3 dl |
---|---|
75 g | |
Maitorahkaa | 50 g |
Täyte
Hienonnettua salottisipulit | 5 |
---|---|
Savustettua lohi paloina | 250 g |
Hienonnettuja sokeriherneitä | 75 g |
Tuoretta tilliä | ½ dl |
150 g |
Munamaito
Kananmunat | 3 |
---|---|
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa | 200 g |
½ dl | |
Suolaa | ½ tl |
Valkopippuria | 1 ripaus |
Kommentit