Kermakaramelli

Kermakaramelli

Jälkiruoka
(11)
Kommentit
Nämä herkulliset kermakaramellit vievät kielen mennessään. Valmista juhlilla tarjoiltavaksi tai ihan vain omaksi herkuksi arkeen.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pienet-kermakaramellit/

Tee näin:

  • Aseta leivinpaperiarkki syvään vuokaan, joka on noin 15x20 cm kooltaan. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa ja sekoita joukkoon kerma , sokeri ja siirappi. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Keitä keskilämpötilassa kunnes seos on 124 C . Kaada taikina muottiin ja ripottele suola pinnalle. Anna tekeytyä, mieluiten huoneenlämpötilassa yön yli. Leikkaa paloiksi.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vinkki! Kermakaramellit voidaan kastaa sulatetussa tummassa suklaassa.

Ainekset

96 palaa
100 g
2 dl
Sokeria
3 dl
Vaaleaa siirappia
1 dl
Suolaa
½ tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet