Petite Tender

Petite Tender

40 minuuttia Illallinen Pääruoka
(5)
Kommentit
Petite Tender on osa naudan lapaa, josta saa herkullisen grilliruoan. Tarjoile Petite Tender grillatun parsan, sitruunan ja maustevoin kera.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/petite-tender/

Tee näin:

Grillattu Petite Tender
  • Valmista ensiksi maustevoi. Lusikoi koko Ingmariini Valkosipuli-karhunlaukka rasiassa oleva levite leivinpaperin päälle ja kääri napakaksi rullaksi. Laita pakastimeen.
  • Ota petite tender huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Kuivaa lihan pinta ja poista kalvot tarvittaessa terävällä veitsellä. Mausta suolalla. Laita paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan.
  • Levitä Ingmariini Juokseva rasvaseosta parilalle. Grillaa petite tender parilalla kuumimmassa kohdassa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Nosta sitten epäsuoraan lämpöön ja kypsennä, kunnes sisälämpötila on 52 astetta.
  • Kääri petite tender folioon ja anna vetäytyä noin 8–10 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Grillaa parsat ja mausta suolalla. Leikkaa sitruuna puoliksi ja grillaa puolikkaita, kunnes ne ovat saaneet väriä.
  • Leikkaa grillattu petite tender ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa maustevoin ja parsojen kanssa. Purista parsojen päälle sitruunasta mehua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Petite Tender
Naudan petite tender (n. 500 g)
1
Suolaa
1 tl
Mustapippuria myllystä
Paistamiseen
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
Lisäksi
Ingmariini® Valkosipuli-karhunlaukka levitettä (125 g)
1 pkt
Vihreää parsaa
1 nippu
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
½ tl
Sitruuna
1

Kommentit