Pestolohi

Pestolohi

25 minuuttia Illallinen Pääruoka
(2)
Kommentit
Pestolohi on helppo ja nopea kalaruoka, joka saa veden kielelle maukkaan peston ansiosta. Pestolohi maistuu varmasti koko perheelle!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pestolohi/

Tee näin:

  • Valmista pestolohi aloittamalla uunin kuumentamisesta 225-asteiseksi.
  • Jaa lohifilee neljään osaan.
  • Laita lohipalaset voideltuun uunivuokaan. Levitä pestoa lohipalasten pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pinjansiemeniä.
  • Paista pestolohi uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
  • Tarjoa herkullinen pestolohi perunoiden ja salaatin kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Lohi fileenä
600 g
Pestoa
4 rkl
Suolaa
Valkopippuri
Castello® Wästgöta raasteena
100 g
Pinjansiemeniä
2 rkl

Kommentit