Pestokana

Pestokana

Illallinen Pääruoka
(17)
Kommentit
Maukas pestokana on todella nopea ja helppo valmistaa. Tarjoile pestokana kasvisten ja tuoreen leivän kera.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pestokana/

Tee näin:

  • Ruskista kana voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Pilko purjo ja kuullota pannulla. Sekoita keskenään kerma ja pesto. Sekoita kaikki ainekset pannulla ja keitä noin 10 minuuttia. Tarjoile paistettujen kasvisten ja leivän kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Kanan fileitä (yht. n. 500 g)
4
Suolaa
1 tl
Valkopippuri
ripausta
Purjoa
2
Kuohukermaa
2½ dl
Pestoa
½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet