Perunarieskat

Perunarieskat

Iltapala Lisuke Välipala Aamupala
(26)
Kommentit
Perunarieskat ovat herkullisia ja valmistuvat helposti. Rieskat voi valmistaa esimerkiksi edellisen päivän ylijääneestä perunamuusista.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/perunarieskat/

Tee näin:

Perunarieskat
  • Laita uuni kuumenemaan 250-asteeseen.
  • Aloita perunarieskat taikinan valmistuksesta. Sekoita jäähtyneeseen perunamuusiin jauhot, suola ja kananmuna.
  • Muotoile taikinasta pieniä leipäsiä ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Pistele haarukalla rieskoihin reikiä.
  • Paista rieskoja 250-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  • Nauti perunarieskat aidon voin kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

12 palaa
Perunarieskat
Perunamuusia
3 dl
Suolaa
1 tl
Kananmuna
1
Ohrajauhoja
2 dl
Vehnäjauhoa
1 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet