Perunamuusi

Perunamuusi

Lisuke
(22)
Kommentit
Perunamuusi on ruokapöydän klassikkolisäke, joka sopii ruoan kuin ruoan kanssa! Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/perunamuusi/

Tee näin:

  • Kuori ja leikkaa perunat pieniksi paloiksi. Keitä ne pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä noin 10-15 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Lämmitä maito ja voi kattilassa ja kaada seos perunoiden joukkoon. Voit tässä vaiheessa rikkoa hieman perunoiden rakennetta. Vatkaa muusista pehmeää sähkövatkaimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Jauhoisia perunoita
1 kg
2 dl
25 g
Suolaa
Valkopippuria tai mustapippuria

Kommentit