Peruna-vesimelonisalaatti Apetinalla

Peruna-vesimelonisalaatti Apetinalla

(2)
Kommentit
Maukas ja ruokaisa peruna-vesimelonisalaatti saa lisäpotkua maustemakkarasta sekä pehmeyttä Apetina-juustosta. Täydellinen salaatti grillijuhliin!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/peruna-vesimelonisalaatti-apetinalla/

Tee näin:

  • Leikkaa perunat viipaleiksi ja sekoita niihin meloni, juusto, sitruunaöljy, suola ja pippuri. Leikkaa makkara paloiksi ja paahda pannussa. Anna niiden jäähtyä talouspaperilla. Sekoita makkaranpalat ja rucola muiden ainesten kanssa juuri ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

6 annosta
Keitettyjä, uusia perunoita
1 kg
Vesimelonia kuutioina
250 g
200 g
Sitruunaöljyä
4 rkl
Merisuolaa, esim. Maldon
1 tl
Mustapippuria myllystä
Pientä, mausteista makkaraa, esim. chorizo (n. 250 g)
3
Puhdistettua rucola
100 g

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet