
Peruna-persiljakeitto
45 minuuttia
Persilja ja peruna sopivat yhteen myös keiton muodossa. Kermainen ja lämmin keitto on herkullinen lounasvaihtoehto kylmiin talvipäiviin.

Tee näin:
Peruna-persiljakeitto
Juustotoast
Tarjoilu
Arvioi resepti
Vinkki
Jos sinulla on ylijäänyttä leipää viemässä tilaa keittiössäsi, voit nopeasti muuttaa sen välimerellisen juustotoastiksi. Resepti sallii eri tyyppiset leivät, joten älä epäröi, jos sinulla on päivän vanhaa leipää käytettävänä.
Vinkki
Suosittelemme käyttämään sauvasekoitinta tai siirtämään keiton erissä tehosekoittimeen parhaan koostumuksen saavuttamiseksi. Varmista, että sekoitat lyhyissä jaksoissa välttääksesi ylisekoittamisen.
Vinkki
Voit säilyttää ylijäänyttä keittoa noin 3-4 päivää ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa. Kun haluat lämmittää sen uudelleen, tee se hitaasti miedolla lämmöllä, sekoittaen silloin tällöin. Voit myös lämmittää sen mikroaaltouunissa.
Ainekset
4 kpl
Peruna-persiljakeitto
Keltasipuli | 1 |
---|---|
Purjo | 1 |
Perunoita | 500 g |
100 g | |
Kanalientä tai kasvislientä | 5 dl |
Vettä | 5 dl |
Jauhettua muskottipähkinää | 1 tl |
Suolaa ja mustapippuria |
Juustotoast
Valkosipulinkynttä | 2 |
---|---|
Oliiviöljyä | 2 tl |
Pitaleipää | 4 |
150 g | |
Kuohukermaa | 1 dl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit