
Persimon-kakku
1 tunti
Jälkiruoka
Persimon-kakku on makea ja raikas vaihtoehto talviseen kahvipöytään. Hyödynnä persimonit sesonkikautena, joka on lokakuusta tammikuuhun. Tutustu reseptiin!

Tee näin:
Täyte ja kuorrutus:
Pohja
Koristeet:
Persimon-kakun viimeistely:
Arvioi resepti
Vinkki
Käytä kypsiä, kiinteitä persimoneja. Ylikypsiä ja pehmeitä persimoneja on hankala raastaa ja ne voivat tehdä persimonkakusta liian vetisen. Ohjeesta tulee nelikerroksinen persimon-kakku, halkaisijaltaan 18cm. Jos haluat kakusta matalamman, valmista pohjaa, täytettä ja kuorrutetta ohjeen määrästä vain puolet. Kypsennä pohja yhdessä vuoassa.
Ainekset
15 annosta
Pohja
Kananmunat | 6 |
---|---|
Sokeria | 6 dl |
Vehnäjauhoja | 6 dl |
Leivinjauhetta | 4 tl |
Vaniljasokereita | 3 tl |
Kanelia | 4 tl |
Persimonia | 4 |
300 g | |
Nokare voita ja hieman vehnäjauho vuokien jauhottamiseen |
Täyte ja kuorrutus:
150 g | |
2 prk | |
Tomusokeri | 4 dl |
Halutessasi persimonia viipaleina täytteeksi |
Koristeet
Persimonia | 4 |
---|
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit