Persikka-rahkapiirakka

Persikka-rahkapiirakka

40 minuuttia Jälkiruoka
(20)
Kommentit
Persikka-rahkapiirakka on nopea valmistaa, joten se sopii erinomaisesti tarjottavaksi vaikkapa yllätysvieraille. Kokeile reseptiä ja ihastu!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/persikka-rahkapiirakka/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan persikka-rahkapiirakka vaahdottamalla ensin vatkaajalla sokeri ja pehmennyt voi vaahdoksi.
  • Sekoita joukkoon ensin kananmuna ja sitten vehnäjauho sekä leivinjauhe.
  • Taputtele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.
  • Asettele persikkaviipaleet tasaisesti pohjan päälle. Jos viipaleet ovat kovin paksuja, ne voi puolittaa veitsellä.
  • Sekoita maitorahkan joukkoon noin 1 dl persikoiden sokerilientä ja teelusikallinen vanilliinisokeria. Viimeistele persikka-rahkapiirakka kaatamalla täyte tasaisesti persikoiden päälle.
  • Paista persikka-rahkapiirakka uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile persikka-rahkapiirakka lämpimänä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Ainekset

8 annosta
Pohja
125 g
Sokeria
1 dl
Kananmuna
1
Vehnäjauhoja
3 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Täyte
Maitorahkaa
200 g
Viipaloitua persikka sokeriliemessä + 1 dl persikoiden lientä
n. 400 g
Vaniljasokeria
1 tl

Kommentit