&format=jpg)
Pekoni-sipulipiirakka
Brunssi
Välipala
Tämä pekoni-sipulipiirakka ei jätä ketään kylmäksi! Vastustamaton pekoni saa seurakseen ruispohjalle maukkaan sipulin ja täyteläisen Arla Lempi Créme fraîchen.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta
Ainekset
Reseptistä valmistuu 1 piirakka
Täyte
Pekonia | 300 g |
---|---|
Suurta keltasipulia suikaloituna | 4 |
Kynttä valkosipulia murskattuna | 2 |
1 prk | |
Kuohukermaa | 1½ dl |
Kananmunat | 3 |
Arla® Emmental juustoraastetta | 150 g |
Suolaa | 2 tl |
Mustapippuria | |
Timjamia |
Pohja
200 g | |
Vehnäjauhoa | 2½ dl |
Ruisjauhoa | 1½ dl |
Vettä | 1½ rkl |
Kommentit