
Pavlova
1 tunti 45 minuuttia
Jälkiruoka
Pavlova on päältä rapea ja sisältä pehmeän kuohkea marenkikakku. Pavlova on saanut nimensä venäläisen balettitanssijan Anna Pavlovan mukaan.

Tee näin:
Pavlova
Kokoa pavlova
Arvioi resepti
Vinkki
Voit koota pavlovat annoslaseihin näyttäviksi jälkiruoksi! Pursota marenki pellille pieniksi pisaroiksi tai murra isompi pohja paloiksi!
Ainekset
6 annosta
Pavlova
Munanvalkuaista | 4 |
---|---|
Hienoa sokeria | 2½ dl |
Maissitärkkelystä | n. 2 tl |
Valkoviinietikkaa | 1 tl |
600 g | |
Säilykepersikoita tai tuoreita persikoita | 300 g |
Passionhedelmää | 100 g |
Koristeeksi esim. ananaskirsikoita ja tuoreita yrttejä |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit