Pätkiskakku

Pätkiskakku

Jälkiruoka
(33)
Kommentit
Suloinen pätkiskakku nostattaa maistelijansa suupielet hymyyn :)
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/patkiskakku/

Tee näin:

  • Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään.
  • Lisää joukkoon piimä ja sulatettu voi.
  • Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä.
  • Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit.
  • Pilko Pätkis-makeiset ja sekoita myös ne kermavaahdon joukkoon.
  • Kuorruta jäähtynyt kakku Pätkis-kermavaahdolla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Jos säilytät Pätkiksiä jääkaapissa, ne eivät sula pilkottaessa niin herkästi!

Tämän minttusuklaan makuisen reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta
Pohja
Vehnäjauhoja
3½ dl
Sokeria
2 dl
Kaakaojauhe
3 rkl
Vaniljasokeria
1 tl
Leivinjauhetta
1½ tl
Arla® AB -piimää vähälaltoosinen
2 dl
150 g
Kuorrute
Kuohukermaa vähälaktoosinen
2 dl
Pätkis- suklaakarkkeja
140 g
Sokeria
1 dl
Vaniljasokeria
1 tl

Kommentit