Pastaa ja naudanlihaa

Pastaa ja naudanlihaa

Illallinen Pääruoka
(11)
Kommentit
Naudanlihapasta on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka niin arkeen kuin hieman juhlavampiinkin hetkiin. Tarjoile pasta tuoreen leivän kera.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pastaa-ja-naudanlihaa/

Tee näin:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Suikaloi liha ohuiksi siivuiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mausta liha suolalla ja paista voissa paistinpannulla. Lisää sipuli ja paista vielä hetki. Sekoita creme fraiche, vesi, fondi ja öljy. Lisää seos pannulle. Keitä vielä 2-3 minuuttia. Sekoita pinaatti ja 1 rkl voita juuri keitetyn pastan joukkoon ja tarjoile kastikkeen kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Pastaa
300 g
Naudanlihaa
300 g
Sipuli
1
Suolaa
½ tl
2 rkl
2 dl
Timjamia
1 tl
Sitruunamehua
2 tl
Vettä
1 dl
Lihaliemifondia
1 rkl
Tryffeliöljyä
1 tl
Pinaattia
70 g

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet