Pasta pomodoro

Pasta pomodoro

30 minuuttia Illallinen Pääruoka
(15)
Kommentit
Pasta pomodoro tomaattikastike on vastustamatonta. Jätä pasta al denteksi eli pinnalta pehmeäksi ja sisältä napakaksi. Kokeile pasta pomodoroa!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pasta-pomodoro/

Tee näin:

  • Aloita pasta pomodoro antamalla tomaattien valua siivilässä kulhon päällä. Murskaa tomaatteja karkeasti puuhaarukalla, jotta kaikki tomaattimehu virtaa kulhoon.
  • Kuori valkosipulit. Kuumenna öljy kattilassa. Paista kokonaiset valkosipulinkynnet matalalla lämmöllä, kunnes ne alkavat pehmentyä (noin 6–8 minuuttia).
  • Lisää kattilaan valkosipulien joukkoon murskatut tomaatit, chilihiutaleet sekä sokeri. Paista 5–6 minuuttia.
  • Kaada mukaan säilyttämäsi tomaattimehu sekä suola. Hauduta 8–10 minuutin ajan. Murskaa valkosipuli puuhaarukalla.
  • Keitä pasta al denteksi eli niin, että pinnalta pasta on pehmeää mutta sisältä hieman pureskeltavaa.
  • Kaada pastavesi pois ja sekoita pasta tomaattikastikkeen joukkoon. Lisää pasta pomodoron päälle murskattua Apetina-juustoa, basilikaa, pinjansiemeniä sekä oliiveja.
  • Nauti pasta pomodoro italialaisittain viinin kanssa!
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ravintosisältö

510 Kcal

Ainekset

4 annosta
Pasta pomodoro
Pasta linguine
300 g
Säilöttyjä kokonaisia tomaattia
1 tlk
Valkosipulinkynsiä
3
Oliiviöljyä
3 rkl
Chilihiutaleita
1 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1 tl
Apetina® 8 % pala
1 pkt
Tuoretta tuore basilika
Paahdettuja pinjansiemeniä
50 g
Tarvittaessa oliivi

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet