&format=jpg)
Parsasalaatti
25 minuuttia
Parsasalaatti tuo kevään ihanat maut ruokapöytään. Couscous lisää ruokaisuutta raikkaaseen salaattiin. Kokeile herkullista reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Couscousia | 2½ dl |
---|---|
Kasvisfondia | 2 dl |
Tuoretta vihreää parsaa | 250 g |
Vihreitä papuja | 100 g |
Kevätsipulia | 4 |
Nippu retiisejä | |
Paahdettuja pinjansiemeniä | 1 dl |
Mustapippuria | 1 tl |
Turkkilaista jogurttia | 2½ dl |
---|
Sitruunavinegrette
Kylmäpuristettua oliiviöljyä | 3 rkl |
---|---|
Sitruunamehu | 1 |
Juoksevaa hunajaa | 2 tl |
Suolaa | ½ tl |
Mustapippuria | 1 tl |
Kommentit