
Uusi
Parsarisotto
35 minuuttia
Illallinen
Pääruoka
Parsarisotto on kevään sesonkiruoka. Hyödynnä kauden tuoreet parsat ja valmista täyteläisen herkullinen risotto. Tutustu reseptiin!

Tee näin:
Valmista parsarisotto
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Ainekset
Parsaa (450 g) | 1 nippu |
---|---|
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Suolaa | 1 ripaus |
Salottisipulit | 3 |
Oliiviöljyä | 2 rkl |
Carnaoli- tai arborioriisiä | 2 dl |
Valkoviiniä | 2 dl |
Kasvisfondeja | 8 dl |
50 g | |
3 rkl | |
Parmesaania | 100 g |
Mustapippuria myllystä | |
Sormisuolaa |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit