&format=jpg)
Parsapiiras
2 tuntia
Brunssi
Aamupala
Keväinen parsapiiras sopii niin aamupalapöytään kuin brunssille! Maukas parsapiiras juustotäytteellä hurmaa takuulla vieraasi. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Piirastaikina
Arvioi resepti
Vinkki
Kevätsesongin ulkopuolella, voit korvata reseptin vihannekset esim. parsakaalilla, purjolla ja kevyesti keitetyillä porkkanoilla. Leivo parsapiiras pyöreään (n. 22 cm halkaisijaltaan) piirakkavuokaan suorakaiteen muotoisen vuoan sijaan.
Ainekset
1 piirakka
Piirastaikina
Vehnäjauhoja (n. 2 dl) | 120 g |
---|---|
Täysjyvävehnäjauhoja (n. 1 dl) | 60 g |
Karkeaa suolaa | ½ tl |
100 g | |
Vettä | 2 rkl |
Juustotäyte
Apetina® Classic -kuutioita | 200 g |
---|---|
Kananmunat | 2 |
1 dl | |
Pippuria myllystä |
Vihreää parsaa (n. 100 g) | 8 |
---|---|
Kevätsipuleita | n. 150 g |
Kommentit