
Parsapiirakka
Brunssi
Illallinen
Pääruoka
Välipala
Parsapiirakka on yksinkertaisuudessaan kaunis, ja sitä syödessä on mukava fiilistellä keväällä alkavaa sesonkia. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Parsapiirakan meille on valmistanut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!
Ainekset
Reseptistä valmistuu 10 annosta
Pohja
100 g | |
Vehnäjauhoa | 2½ dl |
Ruisjauhoa | ½ dl |
Suolaa | 1 tl |
Tilkka vettä |
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa | 200 g |
---|---|
100 g | |
Arla® Tolkuton Cheddar -juustoa raasteena | 1 dl |
Kananmuna | 1 |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
100-150 g parsaa |
Kommentit