Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Parsaa ja parmankinkkua
Parsaa ja parmankinkkua
•
Kommentit
Parsaa ja parmankinkkua pinjansiemenien kera. Eihän tämä yhdistelmä voi olla kuin herkkua!
Katso myös nämä
1 tunti
Suolakaramellilla maustettu taatelikakku
(0)
8 tuntia
Jouluomenakakku
(11)
45 minuuttia
Perinteinen riisipuuro
(0)
Glögijuustokakku
(43)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuutin ajan.
Valuta vesi pois.
Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla.
Kääri kinkkuviipaleet pienten parsakimppujen ympärille.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada parsan päälle.
Ripottele päälle pinjansiemeniä.
Valmis!
Ainekset
Parsaa
600 g
Pinjansiemeniä
1 dl
Parmankinkkua
16 siivua
Sitruunakastike
Arla® Lempi Crème Fraîche 28 %
2 dl
Sitruunankuorta raastettuna
1 tl
Suolaa
ripausta
Valkopippuri
ripausta
Katso myös nämä
1 tunti
Suolakaramellilla maustettu taatelikakku
(0)
8 tuntia
Jouluomenakakku
(11)
45 minuuttia
Perinteinen riisipuuro
(0)
Glögijuustokakku
(43)
Kaikki reseptit