Parsaa ja parmankinkkua

Parsaa ja parmankinkkua

Alkuruoka
(18)
Kommentit
Parsaa ja parmankinkkua pinjansiemenien kera. Eihän tämä yhdistelmä voi olla kuin herkkua!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/parsaa-parmankinkkuun-kiedottuna/

Tee näin:

  • Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuutin ajan.
  • Valuta vesi pois.
  • Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla.
  • Kääri kinkkuviipaleet pienten parsakimppujen ympärille.
  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada parsan päälle.
  • Ripottele päälle pinjansiemeniä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

8 annosta
Parsaa
600 g
Pinjansiemeniä
1 dl
Parmankinkkua
16 siivua
Sitruunakastike
2 dl
Sitruunankuorta raastettuna
1 tl
Suolaa
ripausta
Valkopippuri
ripausta

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet