
Uusi
Parsa uunissa ja appelsiinikastike
15 minuuttia
Brunssi
Alkuruoka
Parsa uunissa on valloittava kevät herkku, joka on myös helppo valmistaa. Tarjoile paahdetut parsat appelsiinikastikkeen kanssa. Tutustu reseptiin!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Voit suojata uunipellin foliolla.
Ainekset
4 annosta
Ainekset
Parsaa (à 450 g) | 2 nippua |
---|---|
Oliiviöljyä | |
Suolaa | |
Mustapippuria |
Appelsiinikastike:
1 prk | |
Appelsiinin kuori raastettuna | 1 |
Appelsiinimehu | 1 |
Hunajaa | 1 tl |
Suolaa | ¼ tl |
Mustapippuria | ¼ tl |
Tuoretta minttua hienonnettuna | 2 rkl |
Kommentit