Papuja vinegretissä

Papuja vinegretissä

(2)
Kommentit
Pavut perintesellä vinegrettikastikkeella on raikas ja terveellinen ateria. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/papuja-vinegretissa/

Tee näin:

  • Leikkaa leikkopavut palasiksi. Keitä pavut pehmeiksi suolavedessä, noin 5 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Sekoita punaviinietikan kanssa ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Lisää sipuleihin loput vinegretin ainekset ja sekoita papujen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta seos vadille ja koristele vesikrassilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Haricot verts -papuja
100 g
Vahapapuja
100 g
Vihreitä papuja
100 g
Punasipulivinegretti
Punasipuli
1
Punaviinietikkaa
2 rkl
Dijon sinappia
1 tl
Sokeria
1 tl
Oliiviöljyä
4 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Vesikrassia

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet