Pappilan hätävara

Pappilan hätävara

Jälkiruoka
(18)
Kommentit
Pappilan hätävara on perinteinen jälkiruoka, joka valmistuu uskomattoman nopeasti ja pienellä vaivalla!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pappilan-hatavara/

Tee näin:

  • Murskaa pikkuleivät kulhossa ja kostuta ne omenamehulla. Anna vetäytyä hetken aikaa. Lisää kuohukermaan vaniljasokeri ja sokeri ja vatkaa se vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka. Kerrosta lasimaljoihin pikkuleipäseosta, hilloa ja kermavaahtoa. Ripottele annosten päälle pikkuleipämurusia ja viipaloituja mansikoita. Anna jälkiruoan vetäytyä jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Kermavaahdon sijaan voit myös käyttää vaniljajäätelöä.

Ainekset

4 annosta
Kuohukermaa
2 dl
Maitorahkaa
200 g
Sokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
1 tl
Pikkuleipiä, Digestive-keksejä, piparkakkuja tai kakunmuruja
150 g
Omenamehua
1 dl
Vadelmahilloa
2 dl
Koristeluun
Keksinmuruja
Tuoreita mansikoita

Kommentit