&format=jpg)
Pannupizza kantarelleista
35 minuuttia
Illallinen
Pääruoka
Iltapala
Iltaruoka
Lisuke
Lounas
Pannupizza toimii lounaana salaatin kera tai iltapalana. Pannupizza kantarellitäytteellä sopii myös kasvissyöjille. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Voit myös valmispizzataikinan sijasta tehdä itse pizzapohjan tai gluteenittoman pizzapohjan. Jos teet pannupizzan gluteenittomasta pizzataikinasta niin korvaa vehnäjauho gluteenittomilla jauhoilla.
Ainekset
1 pala
Valkosipulinkynttä | 2 |
---|---|
Kantarelleja | 300 g |
2 rkl | |
Vehnäjauho | |
Valmista pizzataikinaa | 550 g |
½ dl | |
Svecia -juustoa tai Castello® Präst -juustoa | 100 g |
Tillin varret | 2 |
Suolaa ja pippuria |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit