
Pannupihvi ja kermainen papu-perunasalaatti
Illallinen
Pääruoka
Pannupihvi sopii ruokapöytään kaikkina viikonpäivinä – vieraiden kanssa tai ilman. Pihvit saavat hyvän maun sinapista ja rosmariinista.

Ainekset
4 annosta
Jauhelihaa | 400 g |
---|---|
Pieni keltasipuli | 1 |
1 rkl | |
Korppujauhoja | ½ dl |
1 dl | |
Kananmuna | 1 |
Hienonnettua tuoretta rosmariinia | 1 rkl |
Dijon sinappia | 1½ rkl |
Suolaa | 1 tl |
Mustapippuria | 1 ripaus |
Papu-perunasalaatti
G perunaa | 600 |
---|---|
Pieniä valkoisia papuja | 400 g |
Punasipuli | ½ |
Kevätsipuli | 1 |
Kaprista | 2 rkl |
3 dl | |
Raastettua piparjuurta | 2 rkl |
Kuutioitu omena | ½ |
Sitruunankuori ja mehu | ½ |
Suolaa | 1 tl |
Mustapippuria | 1 ripaus |
Yrttisalaatti
Rucola | 40 g |
---|---|
Hienonnettua tuoretta tilliä | ½ dl |
Viipaloitua vesikrassia | 1 dl |
Kommentit