Pannulasagne linsseillä
Uusi

Pannulasagne linsseillä

(2)
Kommentit
Täydellinen arkilasagne valmistuu mutkattomasti pannulla. Proteiinin lähteinä kasvipohjaisessa lasagnessa toimivat vihreät linssit ja ihanan pehmeä mozzarellajuusto.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pannulasagne-linsseilla/

Tee näin:

Pannulasagne linsseistä
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipuli öljyssä.
  • Huuhtele linssit ja kaada ne pannulle. Kuullota hetki sipulin kanssa.
  • Lisää tomaattimurska ja -pyre, vesi, mustapippuri, oregano, sokeri, suola, murskattu kasvisliemikuutio ja Creme Fraiche. Sekoita hyvin ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Paloittele lasagnelevyt tai käytä piccolo levyjä ja upota levyt kastikkeeseen.
  • Pese ja paloittele tomaatit ja lisää kastikkeeseen..
  • Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.
  • Ripottele pinnalle juustoraaste ja jatka hauduttamista kunnes juusto on sulanut.
  • Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Valmistusvinkki

Valmistusvinkki: Jos haluat lisätä lasagneen hieman rakennetta, voit lisätä joukkoon viipaloituja vihanneksia, kuten kesäkurpitsaa tai paprikaa. Paista ne sipulin kanssa ennen linssien lisäämistä.

Pannulasagne linsseillä Q&A

Miten voin tehdä lasagnesta gluteenittoman?
Voinko käyttää kuivattuja vihreitä linssejä säilykeversioiden sijaan?
Voinko valmistaa lasagnen etukäteen?

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta
Pannulasagne linsseistä
Öljyä
1 rkl
Sipuli
1
Vihreitä linssejä suolaliemessä
460 g
Tomaattimurskaa
400 g
Tomaattipyreetä
1 rkl
Vettä
4 dl
Mustapippuria
¼ tl
Oreganoa
1 rkl
Suolaa
½ tl
Sokeria
1 tl
Kasvisliemikuutio
1
Arla® Lempi Creme Fraiche 28 %, laktoositon
1 prk
Lasagnelevyjä tai lasagne piccoloa
200 g
Kirsikkatomaatteja (luumu)
200 g
100 g
Tarjoiluun
Tuoretta basilikaa tai lehtipersiljaa

Kommentit