Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu
•
Paneroidut ahvenfileet on herkullinen ruoka suussa sulavan kantarelli-rapupyttipannun kera. Sadonkorjuun aikaan tuoreet sienet kruunaavat pyttipannun!
Tee näin:
Ainekset
Ahvenfileitä
|
600 g |
---|---|
Ruisjauhoa
|
½ dl |
Suolaa
|
1 tl |
3 rkl |
Kantarelli-rapupyttipannu
Tuoreita kantarellia
|
1 l |
---|---|
Prk ravunpyrstö liemessä, n. 300 g
|
1 |
Suolaa
|
½ tl |
Mustapippurirouhetta
|
¼ tl |
Ruohosipulia hienonnettuna
|
1 dl |
Kastike
200 g | |
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
|
1 |
Sitruunapippuria
|
½ tl |
Ruohosipulia hienonnettuna
|
½ dl |