
Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu
Pääruoka
Paneroidut ahvenfileet on herkullinen ruoka suussa sulavan kantarelli-rapupyttipannun kera. Sadonkorjuun aikaan tuoreet sienet kruunaavat pyttipannun!

Ainekset
4 annosta
Ahvenfileitä | 600 g |
---|---|
Ruisjauhoa | ½ dl |
Suolaa | 1 tl |
3 rkl |
Kantarelli-rapupyttipannu
Tuoreita kantarellia | 1 l |
---|---|
Prk ravunpyrstö liemessä, n. 300 g | 1 |
Suolaa | ½ tl |
Mustapippurirouhetta | ¼ tl |
Ruohosipulia hienonnettuna | 1 dl |
Kastike
200 g | |
Valkosipulinkynsi hienonnettuna | 1 |
Sitruunapippuria | ½ tl |
Ruohosipulia hienonnettuna | ½ dl |
Kommentit