Paneer Bowl

Paneer Bowl

40 minuuttia Illallinen Pääruoka
(3)
Kommentit
Paneer Bowl on ruokaisa kulho, joka saa makunsa täyteläisestä kastikkeesta ja paahdetuista pistaasipähkinöistä. Kokeile tätä bowlia ja ihastu!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paneer-bowl/

Tee näin:

  • Paneer Bowl aloitetaan paneer-juuston kuutioimisella.
  • Kuutioi myös tomaatit, viipaloi punasipuli ja huuhtele rucolat. Hienonna pistaasipähkinät karkeasti.
  • Sekoita Paneer Bowl -kastikkeen ainekset keskenään pienessä kulhossa.
  • Kermaista farroa varten, silppua basilika ja valkosipulinkynsi. Laita basilika ja valkosipuli kulhoon ja sekoita joukkoon chilihiutaleet, suola, vehnäryynit ja 3 ruokalusikallista kastiketta.
  • Höylää kesäkurpitsasta ohuita suikaleita kuorimaveitsellä tai juustoraastimella. Laita kurpitsasuikaleet kulhoon ja sekoita raastetun sitruunankuoren, sitruunanmehun ja suolan kanssa.
  • Paista paneer-juustopaloja 3–4 minuuttia voissa pannulla, kunnes juustopalat ovat saaneet kauniin värin pintaan.
  • Kokoa nyt Paneer Bowl. Laita kermainen farro kulhoihin. Kokoa paistetut paneer-juustot, vihannekset ja hienonnetut pistaasipähkinät farron päälle.
  • Viimeistele Paneer Bowl lopulla kastikkeella ja nauti!.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
225 g
Tomaattia
2
Punasipuli
½
Rucola
50 g
Paahdettuja pistaasipähkinöitä
½ dl
Kastike
1 dl
Japanilaista soijakastiketta
1 rkl
Kermainen farro
Vehnäryynejä
3 dl
Ruukku tuoretta tuore basilika
1
Valkosipulinkynsi
1
Chilihiutale
½ tl
Suolaa
2 tl
Sitruunamarinoitu kesäkurpitsa
Kesäkurpitsa
1
Sitruunamehua ja raastettu kuori
Suolaa
2 tl

Kommentit