Palapaisti

Palapaisti

Illallinen Pääruoka
(4)
Kommentit
Pitkään, hiljalleen haudutettu palapaisti, suussa sulavan mureat lihapalat ja ihana tuoksu, joka täyttää koko keittiön.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/palapaisti/

Tee näin:

  • Leikkaa liha kuutioiksi noin 2x2 cm. Ruskista liha pienissä erissä voissa paistinpannulla ja laita ne pataan, kiehauta noin 1 dl vettä pannulla, kaada lihojen päälle. Kuori sipulit ja porkkanat, puhdista ja huuhdo purjosipuli. Leikkaa porkkanat ja sipulit viipaleiksi. Lisää sipuli pataan, suolaa ja mausteet sekä loput vedestä. Kiehauta ja anna hautua noin 45 min. Lisää porkkanat ja purjo ja anna hautua noin 15 min kunnes liha on mureaa. Suurusta kastike vehnäjauholla, joka on liotettu tilkkaan vettä. Anna kiehua hiljalleen vielä 3-5 minuuttia ja tarkista maku. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja etikkapunajuurien sekä smetanan kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Naudanpaistia (ulkopaistia)
600 g
1 rkl
Keltasipulia
2
Kpl porkkanaa
2
Purjoa
Suolaa
1 tl
Kokonaisia maustepippureita
10
Kokonaista valkopippuri
5
Laakerinlehti
1
Vettä
5 dl
Vehnäjauhoa
2 rkl
Arla® Lempi Smetanaa
1 prk

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet