Palak paneer

Palak paneer

30 minuuttia Illallinen Pääruoka
(8)
Kommentit
Palak paneer on intialainen kasvisruoka, joka on nopea valmistaa, terveellinen ja maukas. Palak paneer tarjoillaan riisin kanssa. Kokeile nopeaa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/palak-paneer/

Tee näin:

Palak paneer
  • Aloita palak paneer keittämällä ensin riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kaavi chilin siemenet pois ja hienonna chili. Pilko tomaatti pieniksi paloiksi. Raasta inkivääri.
  • Paista sipuli ja valkosipuli rasvaseoksessa isolla paistinpannulla keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Nosta lämpöä ja lisää kuivat mausteet. Paista noin 2 minuuttia samalla sekoittaen.
  • Lisää tomaatit, inkivääri ja chili. Paista vielä noin 5 minuuttia. Sekoittele ajoittain. Sekoita esimerkiksi sauvasekoittimella puolet pinaateista noin 1 dl veden kanssa.
  • Lisää pinaattivesi-sekoitus, loput pinaatit sekä kerma. Keitä kastike yhteen. Mausta suolalla.
  • Kuutioi paneer-juusto, kaada juustot kastikkeen päälle ja anna lämmetä. Viimeistele palak paneer korianterilla, cashewpähkinöillä ja kookoshiutaleilla.
  • Tarjoile palak paneer riisin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Palak paneer
Basmatiriisiä
3 dl
Sipuli
1
Valkosipulinkynttä
2
Vihreä chili
1
Tomaatti
2
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
1 rkl
Garam masalaa
1 tl
Jeeraa
1 tl
Tuoretta inkivääriä
1 rkl
Baby-pinaattia
250 g
2 dl
2 pkt
Suolaa
Koristelu
Tuoretta korianteria
Cashewpähkinöitä
Kookoshiutale

Kommentit