
Paksut pannukakut
Jälkiruoka
Paksut pannukakut onnistuvat kun taikinan antaa seisoa ennen paistamista ja paistaa pannukakut keskilämmöllä. Tarjoile paksut pannukakut vaahterasiirapin kera!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Suklaahippupannukakut: lisää taikinaan lopuksi 1 dl tummaa suklaata rouhittuna. Anna turvota ja paista normaalisti.
Ainekset
14 palaa
Pannukakkutaikina
Kananmunat | 3 |
---|---|
Fariinisokeria | 3 rkl |
Vaniljauutetta | ½ tl |
Erikoisvehnäjauhoja | 5 dl |
Leivinjauhetta | 3¼ tl |
Suolaa | ripausta |
2 dl | |
2 dl | |
¾ dl | |
Tarjoiluun (esimerkiksi)
Vaahterasiirappia | 2 dl |
---|---|
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (esim. Nutella) | |
Tuoreita mansikoita |
Kommentit