
Paistettua ruijanpallasta ja artisokkia
Illallinen
Pääruoka
Ruijanpallas kantarelleilla, omena-maa-atisokkapyreellä ja mätivoilla on ylellinen herkkuruoka niihin hieman erityisempiin hetkiin.

Ainekset
4 annosta
Ruijanpallasta | 400 g |
---|---|
Suolaa | 1 tl |
Mustapippuria | ripausta |
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Valkosipulinkynttä puserrettu | 2 |
Säilötyt suppilovahverot
Kuivattuja kantarelleja | 4 dl |
---|
Liemi
Vettä | 6 rkl |
---|---|
Etikkaa (12 %) | 2 rkl |
Hienosokeria | 4 rkl |
Suolaa | ½ tl |
Mustapippuria | ½ tl |
Kuivattuja chilihiutale | ripausta |
Raastettua piparjuurta | 2 rkl |
---|---|
Ruohosipulia | 1 rkl |
Omena-maa-artisokkapyree
Maa-artisokkia | 600 g |
---|---|
Omenaa | 3 |
Pieni keltasipuli | 1 |
Hienonnettu valkosipulinkynsi | 1 |
2 rkl | |
½ dl | |
Sitruunamehua | 1 tl |
Suolaa | |
Mustapippuria |
Vaahdotettua voita taimenen mädillä
100 g | |
Suolaa | ripausta |
Valkoviinietikkaa | 1 tl |
Taimenen mätiä | 50 g |
Tilliä |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit